torsdag 22 september 2016

Marimbadans i Guatemala City

Idag har vi haft frukostmöte och resonerat om projekt Bienestars förlängning.



Efter att Anna och Andrea jobbat med matris med indikatorer - och vi andra tagit det lugnt - åkte vi in till Guatemala City. Det är en mycket våldsam huvudstad och det är flera zoner man bör undvika även dagtid. Vi gick ur minibussen mitt i staden, zon 1, en av de lurigare platserna, för att titta på presidentpalatset och besöka en kyrka vid ett stort torg. Vi hamnade mitt i en marimbakonsert, jag och Andrea tog oss en svängom och dansade. Kul, men sedan fick vi skynda oss till bussen.



Huvudanledningen till besöket i Gustemala City var att vi stämt möte på regionkontoret för We Effect. De har nämligen visat intresse för vårt arbete med studiecirkeln som metod och vi hoppas att de kan utgöra en brygga för Bienestar in i andra arbeten. Kändes som ett bra möte. Några olika steg fastställdes, bl.a. ska  Andrea träffa en av medarbetarna som jobbar med Guatemala.


Trötta återvände vi till hotellet för att packa; imorgon - efter fler möten i Guatemala City - bär det av till Byn. - Ser fram emot detta!





//Mia Ekegren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar